22 Nisan 2016 Cuma

Düğün Günü Gelin Ne Yapmalı

Düğünlerin Gözdesi Gelinler

Çiftlerin en mutlu günü olan düğünlerde, gelin ve damat her zaman ön planda bulunmaktadır. Fakat kabul edilmesi gereken bir detay var ki; gelinler her zaman gösterilen ilgi ve alakanın odak noktası olurlar. Ve düğün günü gelin ne yapmalı konusu hakkında ince detaylar gözden kaçırılmamalıdır.


Her düğün gününde sıklıkla dedikodusu yapılan kişi muhakkak ki gelindir; saçının modeli, gelinliği, dansı, hal ve hareketleriyle! Kuşkusuz ki, düğün günlerinde en çok stres yaşayan kişiler düğünlerin gözdesi olan gelinler olmaktadır. Öncelikle bu stresi ortadan kaldırmak için “düğün günü gelin ne yapmalı?” sorusunu soranların verilecek birkaç ipucuna dikkat etmesi ve uygulaması kesinlikle yararlı olacaktır. Bu özel ve güzel günde, düğünden önce muhakkak eş adaylarıyla yemeğe çıkılmalı ve romantik anlar eklenerek gecenin daha da unutulmaz kılınması önerilir. Bu sayede gelinlerin üzerinde bulunan baskı, duygusal paylaşımla biraz daha hafifleyecektir. Düğün organizasyonunda ihtimal kazalara veya durumlara karşı, yedek saç ve makyaj modeli belirlenmesi gönülleri biraz rahatlatacaktır. Düğün gününün ilerleyen saatlerinde yorgunluk hissedileceğinden dolayı, düztaban ayakkabı muhakkak yedekler arasında bulundurulmalıdır. Çünkü vücudu taşıyan ayaklar rahat olduğunda, yorgunluk biraz daha azaltışmış olur. Kalabalıktan, sesten ve karmaşadan kurtulup, bir an olsun dinlenmeyi kesinlikle ihmal etmeyin. Gelinin kendisine ayıracağı 15-20 dakika bile enerji yüklenmesine katkı sağlayacaktır. Ülkemizde ne kadar yaygın olmasa da, bekârlığa veda partisi düzenleyip mutlaka arkadaşlarınızla iyi zaman geçirilmesi önerilir. Çünkü bu sayede, düğün öncesi stres biraz daha azalmış olacaktır.

İnkâr edilemez gerçeklerden biri, düğün arifesinde çiftlerin yaşadığı gerginliktir. İster istemez birçok detayın verdiği yorgunlukla birlikte, stresi yaşamak olağandır. Verilen “düğün günü gelin ne yapmalı?” detayları sayesinde, daha rahat bir düğün günü yaşamak mümkün olacaktır. En önemli etkenlerden biri ise, kesinlikle oluşan gerginliğin içe atılmamasıdır. Düğün öncesi stres her gelin ve damat adayı için mümkün olduğundan dolayı, çevredekilerle paylaşılarak gerekirse ince detaylar için tanıdıklardan destek istenmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder